Vóór 23.00u besteld, morgen in huis!
Zaterdag besteld = maandag in huis
Gratis verzenden vanaf €150

Retouren

Wil je je aankoop terugsturen? 

Dat kan! Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om je te bedenken. We stellen het op prijs dat je het product dan niet hebt gebruikt of open hebt gemaakt. Je hoeft niet aan te geven waarom je je bedenkt. We vinden het wel fijn om te weten. 

Je kan je retour eenvoudig aanmelden door het retourformulier in te vullen of ons uiteraard te bellen +31 10 737 0363. Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen de tijd om het daadwerkelijk naar ons toe te zenden. Red je het niet binnen die termijn? We zijn flexibel, maar we stellen het op prijs als je ons informeert wanneer je het op de post doet.

Na ontvangst van de retourzending of bewijs van terugzending, betalen we je binnen 14 dagen terug. We betalen je het gehele aankoopbedrag terug. De portokosten voor de retourzending komen voor je rekening, maar niet als we in onderling overleg iets anders hebben afgesproken. 
We betalen terug met hetzelfde betaalmiddel, als waarmee je eerder betaald hebt. Hiervoor brengen we je geen kosten in rekening.

 

 

Hochwirksame Hautpflege Dermatologisch bestaetigt 100% Vergan Made in Germany