Vóór 23.00u besteld, morgen in huis!
Zaterdag besteld = maandag in huis
Gratis verzenden vanaf €150

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden


Dit zijn onze algemene voorwaarden. We proberen ze lekker kort, duidelijk en zonder moeilijke woorden te houden. 

Wie zijn we en hoe je ons kan bereiken?

Hoi! Wij zijn TattooMed. 
Heb je een vraag over een product, over je bestelling of en andere vraag? We helpen je graag. Het is het makkelijkst om het contactformulier in te vullen

Wil je ons liever op een andere manier bereiken? Dat kan!

Bel ons        +31 10 737 0363
Mail ons       mail@tattoomed.nl
Schrijf ons    i-4ward.biz B.V.
                     Madame Gresstraat 45
                     3059 MH Rotterdam
                     Nederland
Volg ons       Facebook.com/TattooMed-Benelux
                     Instagram/Tattoomed-Benelux

En voor als je nummers houdt:
Ons KvK-nummer: 62973541
Ons BTW-identificatienummer: NL8550.35.468B01

Toepasselijkheid voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets bij ons koopt of hebt gekocht. We doen ons best om deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat we voor jou doen en wat we van je verwachten.

Het aanbod

We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen. Wat het kost is altijd inclusief BTW. Behalve voor de zakelijke klanten, die zien de prijzen exclusief BTW. Foutje op de productpagina? Daar mag je ons natuurlijk aan houden. Behalve dan wanneer het foutje duidelijk een blunder is en je dat van tevoren had kunnen weten. 
De hoogte van de verzendkosten staat aangegeven wanneer je je bestelling plaatst.

Bestellen

Je bestelt bij ons in een veilige webomgeving. Als je iets bestelt bij ons, krijg je daarvan een bevestiging per mail. Het bestellen gebeurt in een veilige webomgeving. Als je bestelling is verzonden, ontvang je per eveneens per e-mail een Track & Trace-code waarmee je makkelijk je bestelling kan volgen. 
Je kan als 'gast' bestellen in onze shop. Dan hoef je account aan te maken. Wanneer je toch een account aanmaakt, versnel je het bestelproces voor de volgende keer. Dan staan na het inloggen al je gegevens ingevuld en kan je je voorgaande bestellingen bekijken en makkelijk bijbestellen. 

Afhalen

Het is helaas niet mogelijk om je bestelling af te halen.

Betaling

We leveren alleen producten na betaling. Voor de betaling maken we gebruik van Mollie Payment. Je kan bij ons betalen via iDEAL, Bancontact, SEPA bank transfer, ING Home'Pay, KBC/CBC Payment Button, Belfius Pay Button, SOFORT Banking, Paypal en Credit card. Alle betaalmogelijkheden zijn kosteloos. Alle transacties gaan via een beveiligde bankverbinding met SSL-encryption.

Garantie

We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Niet alleen wat er in zit, maar ook hoe de verpakking en verzending daarvan is. We hopen niet dat het gebeurt, maar als je bestelling niet zo netjes aankomt als je had verwacht, laat het ons zo snel mogelijk weten of maak er een foto van. We zullen er alles aan doen om het voor je op te lossen. 

Je kan ons garantie formulier invullen of ons uiteraard bellen +31 10 737 0363. Dan kijken we of hoe we je het beste kunnen helpen.

Terugsturen

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om je te bedenken. We stellen het op prijs dat je het product dan niet hebt gebruikt of open hebt gemaakt. Je hoeft niet aan te geven waarom je je bedenkt. We vinden het wel fijn om te weten. 

Je kan je retour eenvoudig aanmelden door het retourformulier in te vullen of ons uiteraard te bellen +31 10 737 0363. Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen de tijd om het daadwerkelijk naar ons toe te zenden. Red je het niet binnen die termijn? Wij zijn flexibel, maar we stellen het op prijs als je ons informeert wanneer je het op de post doet.

Na ontvangst van de retourzending of bewijs van terugzending, betalen we je binnen 14 dagen terug. We betalen je het gehele aankoopbedrag terug. De portokosten voor de retourzending komen voor jouw rekening, maar niet als we in onderling overleg iets anders hebben afgesproken. 
We betalen terug met hetzelfde betaalmiddel, als waarmee je eerder betaald hebt. Hiervoor brengen we je geen kosten in rekening.

 

Aansprakelijkheid

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor
consumenten, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen vrijwillig deel aan deze geschillen beslechtingsprocedure.

 

 

Hochwirksame Hautpflege Dermatologisch bestaetigt 100% Vergan Made in Germany