Vóór 23.00u besteld, morgen in huis!
Zaterdag besteld = maandag in huis
Gratis verzenden vanaf €150

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden


Dit zijn onze algemene voorwaarden. We proberen ze lekker kort, duidelijk en zonder moeilijke woorden te houden. 

Wie zijn we en hoe je ons kan bereiken?

Hoi! Wij zijn TattooMed. 
Heb je een vraag over een product, over je bestelling of en andere vraag? We helpen je graag. Het is het makkelijks om het contactformulier in te vullen

Wil je ons liever op een andere manier bereiken? Dat kan!

Bel ons        +31 10 737 0363
Mail ons       mail@tattoomed.nl
Schrijf ons    Mademe Gresstraat 45
                     3059 MH Rotterdam
Volg ons       Facebook.com/TattooMed-Benelux
                     Instagram/Tattoomed-Benelux

En voor als je nummers houdt:
Ons KvK-nummer: 6297354
Ons BTW-identificatienummer: NL8550.35.468B01

Toepasselijkheid voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets bij ons koopt of hebt gekocht. We doen ons best om deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat we voor jou doen en wat we van je verwachten.

Het aanbod

We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen. Wat het kost is altijd inclusief BTW. Behalve voor de zakelijke klanten, die zien de prijzen exclusief BTW. Foutje op de productpagina? Daar mag je ons natuurlijk aan houden. Behalve dan wanneer het foutje duidelijk een blunder is en je dat van tevoren had kunnen weten. 
De hoogte van de verzendkosten staat aangegeven wanneer je je bestelling plaatst.

Bestellen

Je bestelt bij ons in een veilige webomgeving. Als je iets bestelt bij ons, krijg je daarvan een bevestiging per mail. Het bestellen gebeurt in een veilige webomgeving. Als je bestelling is verzonden, ontvang je per eveneens per email een Track & Trace-code waarmee je makkelijk je bestelling kan volgen. 
Je kan als 'gast' bestellen in onze shop. Dan hoef je account aan te maken. Wanneer je toch een account aanmaakt, versnel je het het bestelproces voor de volgende keer. Dan staan na het inloggen al je gegevens ingevuld en kan je je voorgaande bestellingen bekijken en makkelijk bijbestellen. 

Afhalen

Het is helaas niet mogelijk om je bestelling af te halen.

Betaling

We leveren alleen producten na betaling. Voor de betaling maken we gebruik van Mollie Payment. Je kan bij ons betalen via iDEAL, Bancontact, SEPA bank transfer, ING Home'Pay, KBC/CBC Payment Button, Belfius Pay Button, SOFORT Banking, Paypal en Credi card. Alle betaalmogelijkheden zijn kostenloos. Alle transacties gaan via een beveiligde bankverbinding met SSL-encryption.

Garantie

We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Niet alleen wat er in zit, maar ook hoe de verpakking en verzending daarvan is. We hopen niet dat het gebeurt, maar als je bestelling niet zo netjes aankomt als je had verwacht, laat het ons zo snel mogelijk weten of maak er een foto van. We zullen er alles aan doen om het voor je op te lossen. 

Je kan ons garantie formulier invullen of ons uiteraard bellen +31 10 737 0363. Dan kijken we of hoe we je het beste kunnen helpen.

Retourneren

Wil je je aankoop retourneren? Dat kan! We gaan er dan wel van uit dat je het product niet hebt gebruikt of open hebt gemaakt. In dat geval kan je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst in de originele verpakking terugsturen. Neem eerst even contact met ons op voordat je het terug stuurt. Je kan het retourformulier invullen of ons uiteraard bellen +31 10 737 0363

Aansprakelijkheid

TattooMed is niet aansprakelijk voor schade, die het gevolg is van het gebruik door u, van een door TattooMed geleverd artikel, tenzij TattooMed aansprakelijk is op grond van enig dwingendrechtelijke bepaling (productaansprakelijkheid als bedoeld in artikel 6:185 e.v. Burgerlijk Wetboek). In dat geval komt uw schade voor vergoeding in aanmerking tot een maximum van € 1.000,- in het geval van zaakschade (verlies van een zaak) en tot een bedrag van maximaal € 10.000,- in geval van persoonsschade (schade door dood of letsel) . Zuivere vermogensschade en immateriële schade worden niet vergoed.

Hochwirksame Hautpflege Dermatologisch bestaetigt 100% Vergan Made in Germany